Ne-am infiintat in anul 2005 din dorinta de a dezvolta parteneriate, nu doar de a livra echipamente si servicii.

Nu s-a pus niciodata accentul pe “CEL MAI IEFTIN” insa am depus eforturi sa oferim seriozitate, experienta si calitate. Din acest motiv ne-am unit numele de producatori consacrati in domeniu, producatori care deja reprezinta garantia fiabilitatii.

Tinand cont de utilitatea echipamentelor pe care le avem in portofoliu, solutiile noastre sunt adresate in general segmentului B2B. In prezent, sustinem argumentat faptul ca putem acoperi la un nivel onorabil servicii de vanzare si inchiriere echipamente pentru electroalimentare, proiectare, dimensionare, montaj, service.

Putem oferi referinte solide din aproape toate domeniile (constructii, industrie, sanatate, telecom, agricultura, aparare) care sa ne recomande intr-un posibil parteneriat cu dvs. Pe langa service-ul echipamentelor inchiriate (168 echipamente) si al celor vandute, dispunem de 11 echipe de service ce au pregatirea necesara pentru a interveni asupra oricarui tip de echipament din aceasta arie, indiferent de producator. Acest lucru ne-a permis incheierea de contracte service pentru foarte multe echipamente de pe tot teritoriul Romaniei, unele presupunand interventia intr-un interval de timp scurt, de ordinul orelor.
Dupa cele mentionate, este de prisos sa mai mentionam faptul ca societatea este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Am fi incantati sa ne dati ocazia de a deveni parteneri in cadrul proiectelor dezvoltate.