HIMOINSA, parte din grupul YANMAR, este o companie fondată in 1982, prezentă în peste 100 de tări diferite, cu unitați de producție în Spania, Franța, SUA, Brazilia, Argentina și India, echipate cu tehnologie de ultimă ora. Este unul din principalii producători globali de grupuri electrogene diesel și pe gaz, turnuri de lumini și panouri automatizare.

Avantaje:

Himoinsa este un producator “vertical” , ce inseamna că toate componentele generatorului sunt proiectate și realizate în cadrul companiei. Acest lucru garantează fiabilitatea și performanța produselor. De asemenea, compania utilizează motoare diesel și pe gaz de la producători de top în domeniu.

Caracteristici ale generatoarelor Himoinsa:

Generatoarele Himoinsa sunt proiectate pentru furnizare energie în regim continuu, cât și pentru aplicații stand-by. Gama de puteri este cuprinsă între 3 si 3500 kVA, de unde rezultă că Himoinsa are soluții pentru orice tip de industrie și utilizare. Carcasa este robustă, realizată in din oțel cu grosimea de 2mm, respectiv 3mm pentru baza inferioară, acoperită cu pudră epoxidică pentru rezistentă sporită la coroziune. Interiorul este acoperit cu vată minerală de înaltă densitate pentru insonorizare eficientă și nevel de zgomot redus. Carcasele generatoarelor și turnurile de lumini sunt ușor de transportat și manipulat datorită, dimensiunilor compacte, inelului central de ridicare și canalelor de ghidare pentru motostivuitor. Soluții diverse de personalizare a carcasei, motorizărilor diesel sau pe gaz, a automatizării, pentru utilizare într-o gamă vastă de aplicații precum diverse evenimente, industiile de petrol si gaze, construcții, miniere, irigații, tratare a apei, aplicații stand-by.